Direktlänk till inlägg 11 juni 2010
En regnig dag som idag - om du är hemma och ledig - kanske det vore bra att pröva på att baka ett par jättelättgjorda havreformar med choklad.
Om du bakar många och vill ha i frysen är det bra att veta att de tinar jättesnabbt i vanlig rumstemperatur när du tar fram dem.
Tänd gärna ett ljus i köket medan du bakar så du får sån där riktig skön innestämning.
SÅ HÄR GÖR DU
Ugn 175 grader cirka 7-10 minuter
Rör i hop alla ingredienserna till en smet.
Ställ ut folie formar på en plåt och lägg i drygt en matsked smet i varje.
Grädda i 7-10 minuter,de skall bli lite ljusbruna.
Medan kakorna gräddas så gör du chokladkrämen.
Blanda allt i en kastrull och låt koka 5 minuter.
Ta ut kakorna ur ugnen.
Lägg en klick chokladkräm på varje kaka.
Ställ svalt så chokladen stelnar.
Ska du frysa in dem så låt dem bli helt kalla först.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|