Direktlänk till inlägg 28 november 2010
Bilden lånad här
Detta recept räcker till fyra personer:
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA:
En fläskfilé på cirka 600 gram.
Cirka 4 dl matgrädde
1 dl medelstark chilisås
en liten bit blue cheese
2 msk hackad basilika
1 msk mald paprika
1 msk hackad persilja
salt
grovmalen svartpeppar
1 msk flytande köttbuljong
lite soja
SÅ HÄR GÖR DU:
Skär fläskfilen i medaljonger cirka 1 cm tjocka.
Stek på dem i stekpanna.
Lägg över i gryta
Slå på grädden.
Häll i chilisåsen, den smulade osten och den hackade basilikan,och persiljan.
(Vill du göra det enkelt för dig kan du köpa dessa hackade i små fyrkanter från frysdisken i din affär)
Slå i buljongen.
Krydda med salt och peppar och paprika.
Låt puttra cirka 30 minuter på medelsvag värme.
Servera med basmatiris och fräsch grönsallad.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|