Direktlänk till inlägg 23 september 2010
Fisk ska vi ju äta mycket av och detta är definitivt en av favoriterna på vårt bord.
Tyvärr ingen bild
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA:
600 g vit torskfilé eller annan vitfisk
50 g ruccolasallad
50 d pinjenötter
1 dl riven parmesan eller västerbottenost
3 msk olivolja
salt
peppar
SÅ HÄR GÖR DU:
Sätt ugnen på 200 grader.
Rosta pinjenötterna i stekpanna.
Mixa ruccola, de rostade pinjenötterna, osten och olivoljan i en mixer eller med mixerstav.
Dela fisken i lagom stora bitar och stek dem lätt i lite olja.
Lägg upp fisken i en ugnsfast form och salta & peppra.
Fördela ruccolaröran över fisken och stek den i ugnen ca 10 minuter.
Servera med fullkornsris eller en god bönsallad.
FÖRSLAG PÅ BÖNSALLAD:
1 burk Kidneybönor
1 burk Kikärtor
3 msk vinäger Gärna balsamvinäger
1 msk olivolja
1 liten rödlök
1 paprika
1 msk senap (Dijon)
Persilja
Salt
Peppar
Den här maten blir fyra personer mätta på.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|