Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011
Imorgon ska vädret bli vackert sägs det så då planerar vi att grilla efter låååång och tuff arbetsvecka.
Vi ska grilla lax och äta med kokt potatis och ansjoviskräm till.
Det har blivit en favorit i sommar.
Som vanligt när det gäller recept har jag ingen bild.
Vi är dåliga på att ha kameran framme vid matlagning.
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA:
800 gram färsk laxfilé med skinnet kvar
1 tsk timjan
2 msk olja
1 tsk rosépeppar
2 tsk hackad dill
2 tsk salt
TILL ANSJOVISKRÄMEN
2 dl crème fraiche
1 st vitlöksklyfta
1 burk anjovisfiléer (55g)
1 krm nymald svartpeppar
2 krm salt
GÖR SÅ HÄR:
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|