Direktlänk till inlägg 21 februari 2016
Hittade denna på nätet för ett par år sedan och sedan dess har vi gjort den många gånger - ser fram emot att få äta den idag eftersom mannen i mitt liv lovat fixa den efter sin löpning....
Vi gör 4 portioner så har vi färdig mat en gång i veckan också.
(Receptet är för fyra portioner)
Detta behöver du ha hemma:
600 g pangalus eller torsk om du hellre vill.
salt, peppar
Till täcket;
1 dl ströbröd
1 dl hackad dill
1 dl riven ost
salt, peppar
flytande margarin
Så här gör du:
Lägg fisken i en smörjd ugnssäker form, salta och peppra.
Blanda ihop ströbröd, ost, dill, salt och peppar
Strö blandningen över fisken.
Ringla över rikligt med flytande
margarin.
Grädda ca 20 min i 200 grader.
Godast till är potatismos.
Och - förstås en fräsch sallad.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | |||||||||
|