Alla inlägg under oktober 2008
Ja jag tycker förstås att de båda är söta som socker... alla små barn är ljuvliga..men det speciella med dessa två är ju just att de är mina små barnbarn!
Kram och var rädd om dig!
http://kaela.bloggagratis.se/2008/10/13/1022082-varning-for-mormorsnorderi/
Ja visst är babyhjässor helt underbara,silkeshåret och doften...skulle vilja ha dem lite närmare så jag fick njuta av dem varje dag...men de kallas ju livets efterrrätt- och man får inte efterrätt varje dag heller.
Kram och ha en bra dag!
http://kaela.bloggagratis.se/2008/10/13/1022082-varning-for-mormorsnorderi/
Jag tror att jag förstod ironin.....jag tog inte på allvar att du menade att vi skulle äta semlor året om:)
Ha det gott Trollpackan och du- det finns bättre saker att äta än semlor.
http://kaela.bloggagratis.se/2008/10/13/1021185-tack-for-avtryck-trollpackan/
I himlen
står ett litet torp,
som människor
övergivit.
Därinne
växa blommor vilt,
som vinden
från Jorden rivit.
I himlen
står ett litet torp,
där gyllene fåglar
ropa.
De sitta som solljus
på en gren
och vilja vårt svårmod
bota.
Bo Setterlind
Tack snälla Sandra för att du berättade att det är Rut Senter som skrivit den dikten.
Ibland hittar jag dikter i tidningar och ofta har av någon oförklarlig anledning poetens namn försvunnit.
kanske inte alla anser det som så vitkigt som det ju är.
Ha det gott och tack igen!
http://kaela.bloggagratis.se/2008/06/07/763320-om-jag-verkligen-brydde-mig-om-dig/
Ja varför inte hela året Trollpackan- men då försvinner ju det sär särskilda som vi vill förknippa med den bullen.
Ha det gott och du - var rädd om dig!
Hade jag fått vad jag aldrig fick så hade det gått som det aldrig gick.
Hade jag mött den jag aldrig mötte och hade jag skött vad jag aldrig skötte
och hade jag känt vad jag aldrig kände hade åtskilligt hänt som nu aldrig hände.
Ja, hade jag gått dit jag aldrig går så hade jag stått där jag inte står.
Alf Henriksson
Godare än så här kan det knappast bli
DET HÄR BEHÖVER DU HA HEMMA:
½ dl vetemjöl eller 1 dl grahamsmjöl +
1½ dl vetemjöl
½ tsk salt
6 dl mjöl
k3 ägg
2-3 msk margarin eller smör
frysta bär av den sort du gillar bäst.
glass eller vispad grädde
SÅ HÄR GÖR DU:
Blanda mjöl och salt i en hög skål eller tillbringare. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Häll sedan i resten av mjölken. Vispa sist i äggen. Smält matfettet och rör ner det i smeten, då behövs inget extra fett vid gräddningen.
Grädda tunna pannkakor, lägg upp dem i en trave med de frysta bären emellan (de tinar på de varma pannkakorna)
Färska bär läggs uppe på strax före serveringen.
Servera pannkakstårtan avsvalnad med glass eller vispad grädde.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 |
23 |
24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|